JolieCarte-sovellustili
Hallitse omia tietojani
Kirjaudu sisään nähdäksesi ja poistaaksesi valitsemasi synkronoidut tiedot. Sovellustilisi pysyy aktiivisena.
Eikö sinulla ole sovellustiliä?
Valitse sovelluksessa Asetukset > Hallitse omia tietojani.
Tämä sivu koskee vain tilin tietoja.
Vain puhelimeen tallennetut tiedot ja keskustelut asiakastuen kanssa poistetaan sovelluksessa.
Miten loit sovellustilisi?
Valitse sama vaihtoehto kuin luodessasi tilin sovelluksessa.
Sovellustili säilyy
Valitse tiedot
Valitse vain ne kategoriat, jotka haluat poistaa sovellustililtäsi.
Jo jaetut linkit pysyvät aktiivisina.
Jo toimitettu lähetetty tai vastaanotettu kortti pysyy vastaanottajansa saatavilla, eikä sitä poisteta hänen sovelluksestaan.
Mitä säilytetään.
Tilisi, ostoihin perustuvat oikeutesi ja ostotositteesi sekä tietoturvan edellyttämät tekniset tiedot eivät kuulu näihin valintoihin. Ostotositteita säilytetään niin kauan kuin niiden hallinta ja lakisääteiset velvoitteet edellyttävät; teknisiä tietoturvatietoja niin kauan kuin väärinkäytösten estäminen ja palvelun suojaaminen edellyttävät. Nämä perusteet kuvataan tarkemmin JolieCarten tietosuojakäytännössä. Pyynnöstä säilytetään ilman määräaikaa mahdollisimman suppea tekninen merkintä, joka ei sisällä kortteja eikä viestejä, jotta uusi yritys ei koskaan poista tietoja, jotka on luotu vahvistuksesi jälkeen.
Sovellustili säilyy
Vahvista poisto
Tarkista vielä kerran poistettavien kohteiden määrät.
Sovellustilisi pysyy aktiivisena. Jo jaettujen korttien linkit toimivat edelleen vastaanottajille.
Tästä pyynnöstä säilytetään ilman määräaikaa mahdollisimman suppea tekninen merkintä uusien yritysten turvaamiseksi; se ei sisällä kortteja eikä viestejä.
Tiedot poistettu
Poisto on valmis, ja sovellustilisi on edelleen aktiivinen.