JolieCarte-appkonto
Administrer dataene mine
Logg inn for å se og slette de synkroniserte dataene du velger. Appkontoen din forblir aktiv.
Har du ikke en appkonto?
Bruk Innstillinger > Administrer dataene mine i appen.
Denne siden gjelder bare dataene i kontoen.
Data som bare er lagret på telefonen, og samtaler med kundestøtte slettes i appen.
Hvordan opprettet du appkontoen din?
Bruk det samme alternativet som da du opprettet kontoen i appen.
Appkontoen beholdes
Velg data
Merk bare av for kategoriene du vil fjerne fra appkontoen din.
Lenker som allerede er delt, forblir aktive.
Et sendt eller mottatt kort som allerede er levert, forblir tilgjengelig for mottakeren og fjernes ikke fra mottakerens app.
Det som beholdes.
Kontoen din, kjøpsrettighetene og kjøpsbevisene dine og de tekniske dataene som trengs for sikkerheten, er ikke en del av disse valgene. Kjøpsbevis oppbevares så lenge det er nødvendig for å håndtere dem og oppfylle lovpålagte plikter; tekniske sikkerhetsdata så lenge det er nødvendig for å hindre misbruk og beskytte tjenesten. Kriteriene er beskrevet nærmere i JolieCartes personvernerklæring. En minimal teknisk registrering av forespørselen – uten kort eller meldinger – oppbevares uten tidsbegrensning, slik at et nytt forsøk aldri sletter data som er opprettet etter bekreftelsen din.
Appkontoen beholdes
Bekreft slettingen
Kontroller en siste gang antallet elementer som slettes.
Appkontoen din forblir aktiv. Lenker til kort som allerede er delt, fortsetter å fungere for mottakerne.
En minimal teknisk registrering av denne forespørselen oppbevares uten tidsbegrensning for å sikre eventuelle nye forsøk; den inneholder verken kort eller meldinger.
Dataene er slettet
Slettingen er fullført, og appkontoen din er fortsatt aktiv.